Objektsdetalj

14 551 kr • 106 m2

4 rum och kök

Ort: Malmö

Objektnr.: 9510133-1101

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Byggt: 1988

Publicerad till: 2024-09-22

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 7

Balkong

Cykelställ på gården

Diskmaskin finns

Duschvägg/ar

Hiss i fastigheten

Internet ingår inte i hyran, debiteras som tillägg på hyran

Säkerhetsdörr

Tvättpelare

Tvättstuga finns i fastigheten

Vindsförråd

Beskrivning

En stor och rymlig lägenhet intill Södervärn med en underbar inhägnad gård

Planlösning

Naturnära och genomtänkt design möter modern komfort i denna rumsliga 4 rum och kök lägenhet belägen på Plantgatan 4 C i det eftertraktade området Möllevången i Malmö. Med en yta på generösa 106 kvadratmeter och en våning på markplanet erbjuder denna charmiga bostad en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. Byggt år 1988, detta hem har en tidlös kvalitet och en atmosfär av hemtrevnad som välkomnar dig från första stund. Med en månadshyra på 14551 kr, erbjuder detta boende en unik möjlighet att trivas i en av Malmös mest livfulla och pulserande områden. Upptäck den perfekta balansen mellan stadsnärhet och avskildhet i denna fantastiska lägenhet.Vi finner ett helkaklat badrum med dusch och tvätt pelare. Gäst Wc finns. Lägenheten har ett nyare stilrent kök från JKE med vitvaror i rostfritt från Electrolux, inbyggnadsugn och häll inkl diskmaskin.
I vardagsrum, sovrum och hall är väggar, tak och snickerier målade i vitt, och nya garderober finner vi i sovrummet och hallen.
Klinkers i hallen. Balkong utmed Plantgatan. Ekparkett på golven i hela lägenheten. Under 2019 har alla fönster i fastigheten bytts.

Övrigt

Observera att interiörbilderna är referensbilder.
Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) ingår i hyran. El, internet och hemförsäkring tecknas av hyresgäst.
Förråd tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga finns.

Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på Heimstaden.com.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.