Objektsdetalj

12 856 kr • 110 m2

4 rum och kök

Ort: Malmö

Objektnr.: 6853173-1704

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Byggt: 1964

Publicerad till: 2024-09-27

Våningsplan: 7

Dagar publicerad: 1

Cykelställ på gården

Diskmaskin finns

Dubbel kyl/frys

Duschkabin

Fastigheten har digitala postboxar

Hiss i fastigheten

Inglasad balkong

Porttelefon

Beskrivning

Här bor du kungligt på Malmös paradgata

Planlösning

Modernt boende med panoramautsikt i centrala Malmö
Denna fantastiska 4 rum och kök-lägenhet på sjunde våningen erbjuder en unik och bekväm boendemiljö. Med byggår 1964 kombineras charm och modernitet på ett elegant sätt. Belägen på Regementsgatan 52 C, i hjärtat av Kronprinsen, erbjuder denna bostad rymliga rum och en generös yta på 110 kvadratmeter. Öppna planlösningar och stora fönster skapar en ljus och luftig känsla i hela bostaden.
I bostaden finner vi ett stilrent vitt kök med diskmaskin. Badrummet är helkaklat med duschväggar i glas. Väggarna kommer att målas om till vitt. På golven finner vi parkettgolv. Inglasad balkong med förmiddags sol. Gäst wc finns. Här kan du dessutom njuta av all vardagslyx som vårt nya köpcentra i Kronprinsen erbjuder dig såsom , mataffär, systembolag, klädesbutik, restauranger och mycket annat.

Övrigt

Hyran avser 2024 års hyressättning. Värme, vatten och kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband och el ingår ej. Om ni önskar att hyra garage i fastigheter, kontaktar ni info@kronprinsensuthyrning.se för priser och lediga platser. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Observera att vi endast tar emot intresseanmälningar via hemsidan. Bilderna är från en referenslägenhet.