Objektsdetalj

10 923 kr • 81 m2

3 rum och kök

Ort: Trelleborg

Objektnr.: 2361100-1402

Tillgänglig fr.o.m: 2025-01-01

Byggt: 1992

Våningsplan: 5

Dagar publicerad: 7

Balkong

Diskmaskin finns

Duschvägg/ar

Fiberanslutning finns

Hiss i fastigheten

Källarförråd

Mikrovågsugn

Sappas TV-baspaket ingår i hyran

Säkerhetsdörr

Tvättpelare

Tvättstuga finns i fastigheten

Beskrivning

Renoverad trerumslägenhet mitt i city med mysig balkong.

Planlösning

Välkommen till detta härliga renoverade hem på femte våningen på Nygatan i Trelleborg. Lägenheten blev totalrenoverad 2021. I hallen möts du av klinker vid entré och bra förvaring i form av sex garderober. I övriga lägenheten finns enhetliga parkettgolv och ljusa väggar. Stort och inbjudande kök med vita luckor, hel kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, spis med häll och varmluftsugn. Helkaklat badrum i grått och vitt med kommod, dusch, handdukstork och spegel. Egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet gör det extra bekvämt. Hemtrevligt vardagsrum med utgång till mysig balkong i väster. Hiss och säkerhetsdörr finns. Här trivs du som vill bo mitt i centrum med närhet till restauranger, shopping och andra bekvämligheter.

Övrigt

I månadshyran ingår värme och vatten, tv.
Sappa tillsammans med ViaEuropa leverera TV till din bostad via bredbandsnätet. Det finns Fiber bredband från ViaEruropa draget i fastigheten. Ingår ej i hyran. Gå in på fiber.heimstaden.com eller ring till 0771-955 555 för att välja operatör.
Den gemensamma tvättstugan finns på plan 2.
Miljörummet finns vid entrén.
Det finns möjlighet till garageplats under fastigheten. Kostar ca 600 kr/månaden som hyresgäst. Aimopark har hand om uthyrningen av parkeringsplatser. Ni når dom på tel: 0771-969006.
Hyran avser 2024 års hyresnivå.