Objektsdetalj

10 769 kr • 82 m2

3 rum och kök

Ort: Katrineholm

Objektnr.: 0213110-1101

Tillgänglig fr.o.m: Nu

Byggt: 1953

Renoverat: 1989

Våningsplan: 2

Dagar publicerad: 71

Bredband tecknas av dig som kund

Cykelställ på gården

Diskmaskin finns

Duschvägg/ar

Golvvärme Bad/WC

Golvvärme badrum

Handdukstork, kostnad för uppvärmning ingår i hyran

Hushållsel och kallvatten ingår inte i hyran

Kombinerad tvätt/tork

Spis med häll

Säkerhetsdörr

Tvättstuga finns i fastigheten

Varmluftsugn finns

Vindsförråd

Beskrivning

Just nu erbjuder vi nya hyresgäster 2000:- i rabatt på angiven hyra de första 2 åren ni bor hos oss! Är du intresserad av visning maila: sofia.ljungberg@heimstaden.com

Planlösning

Nu finns denna 3a ledig som helrenoverades 2020 på Bondegatan 12 på Norr! Lägenheten har genomgående ljusa väggar och ekparkett på alla golv i de torra utrymmena, i badrummet ligger klinkers med golvvärme och helkaklade väggar. Lägenheten erbjuder gott om förvaring i hallen och de båda sovrummen. Vardagsrummet är stort och rymligt och ger dig möjlighet till så väl avkoppling och umgänge. Bostaden har alla de bekvämligheter du kan tänkas behöva som diskmaskin, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och varmluftsugn. Från vardagsrummet når du även balkongen.

På Norr bor du ett stenkast från Katrineholm resecentrum och centrum där du hittar både butiker och restauranger. Bostaden är belägen i en lugn fastighet med närhet till gröna ytor. Denna bostad är perfekt för dig som gillar att kombinera stadsliv och natur.

Inflyttning sker enligt överenskommelse och till viss mån kan anpassa oss efter din uppsägningstid. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

I hyran ingår grundutbud av Tele2's tv-kanaler, värme, kall- och varmvatten.
Bredband tecknas hos Telenor eller Tele2. Fastigheten är ansluten till fiber. Nätverksuttag finns i lägenheten. Separat intresseanmälan till parkeringsplats och garage.