Objektsdetalj

6 925 kr • 63 m2

2 rum och kök

Ort: Ljungsbro

Objektnr.: 1390163-1101

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Byggt: 1983

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 7

Bredband tecknas av dig som kund

Diskmaskin finns

Duschstång

Entréförråd

Hushållsel ingår inte i hyran

Kabel-TV Ingår i hyran

Kombinerad kyl/frys

Spis med häll

Tomtskötsel

Tvättmaskin

Tvättstuga finns i angränsande fastighet

Uteplats

Beskrivning

Välkommen till en fin tvåa i området Brunnby i Ljungsbro. Lägenheten ligger på översta våningsplan och du tar dig till ytterdörren via en utvändig trätrappa. Nedanför bostaden har du en egen uteplats med gräsyta där du kan placera en café grupp och njuta av en kaffekopp samtidigt som du tittar på dina planteringar som växt upp i rabatten. Bakom bostaden ligger en mysig skogsdunge, och på framsidan har du en innergård med en liten lekplats.

Inne i lägenheten möts du av ett fint och stilfullt kök med vita köksluckor, vitt kakel och ett snyggt mörkt linoleumgolv. Köket är utrustat med hällspis, diskmaskin och en praktisk bänkskiva i rostfritt stål.

Badrummet är helkaklat och har dusch, en toppmatad tvättmaskin och ett spegelskåp för att rymma dina hygienprodukter.

I vardagsrummet ligger ett parkettgolv och väggarna är ljusa. Från de tre fönstren har du en fin och lugnande utsikt mot skogsdungen.

Ett extra stort plus i lägenheten är att du har en rymlig klädkammare där du får plats med många tillhörigheter.

Ljungsbro är en idyllisk pärla strax utanför Linköping där alla åldrar trivs. Här kan du uppleva lugnet i en vacker miljö samtidigt som du smidigt kan ta dig in till Linköpings stadsliv genom bil eller buss.

För dig som älskar friluftsliv och vill ha naturen in på knuten, erbjuder Ljungsbro enastående möjligheter. Ett stenkast bort från bostaden har du Göta kanal där du kan njuta av härliga promenader, ett svalkande dopp, eller skridskoåkning en vacker vinterdag.

Planlösning

Se planritning.

Övrigt

Avvikelse kan förekomma.

Att bo hos Heimstaden betyder att du alltid har någon som kan hjälpa dig nära till hands. Vår kundservice är öppen dygnet runt för att hantera akuta ärenden, och vår fantastiska fastighetsskötare är redo att fixa det som inte fungerar i din lägenhet. Som ny hyresgäst vill vi göra din inflyttning smidig och trevlig. Därför erbjuder vi två timmars hjälp med att komma i ordning, vi tar till och med med oss borrmaskinen för att hänga upp dina tavlor! Dessutom får du två månaders hemförsäkring som en välkomstgåva från oss.