Objektsdetalj

5 799 kr • 61 m2

2 rum och kök

Ort: Ljungsbro

Objektnr.: 1391131-1103

Tillgänglig fr.o.m: 2025-01-01

Byggt: 1971

Renoverat: 1978

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 4

Balkong

Bredband tecknas av dig som kund

Diskmaskin finns

Duschstång

Förråd i anslutning till lägenheten

Hushållsel ingår inte i hyran

Kombinerad kyl/frys

Spis med häll

Tele 2 grundutbud ingår i hyran

Tvättmaskin

Tvättstuga finns i angränsande fastighet

Beskrivning

På översta våningsplan hittar vi denna tvårumslägenhet med balkong.

Lägenheten har ett stort sovrum som rymmer en dubbelsäng och nattduksbord. Här finns också flera garderober med gott om plats för kläder, handdukar och lakan. Öppna upp balkongdörren och låt frisk luft strömma in och ge dig en perfekt start på dagen.

Kliv in i ett ljust och fint kök med vita köksluckor, kombinerad kyl och frys, hällspis och diskmaskin. Köket har ett stilrent linoleumgolv i mörkgrått och en praktisk bänkskiva i rostfritt stål.

När du går vidare in i badrummet, som har våtrumstapet, finner du en dusch och en topmatad tvättmaskin.

I vardagsrummet ligger ett parkettgolv som ger en varm och inbjudande känsla.

Ljungsbro är en idyllisk pärla strax utanför Linköping där alla åldrar trivs. Här kan du uppleva lugnet i en vacker miljö samtidigt som du smidigt kan ta dig in till Linköpings stadsliv genom bil eller buss.

För dig som älskar friluftsliv och vill ha naturen in på knuten, erbjuder Ljungsbro enastående möjligheter. Ett stenkast bort från bostaden har du Göta kanal där du kan njuta av härliga promenader, ett svalkande dopp, eller skridskoåkning en vacker vinterdag.


Precis utanför lägenheten finns ett förråd, så att du har dina tillhörighet nära tillhands.

Planlösning

Se planritning. Avvikelse kan förekomma.

Övrigt

Att bo hos Heimstaden betyder att du alltid har någon som kan hjälpa dig nära till hands. Vår kundservice är öppen dygnet runt för att hantera akuta ärenden, och vår fantastiska fastighetsskötare är redo att fixa det som inte fungerar i din lägenhet. Som ny hyresgäst vill vi göra din inflyttning smidig och trevlig. Därför erbjuder vi två timmars hjälp med att komma i ordning, vi tar till och med med oss borrmaskinen för att hänga upp dina tavlor! Dessutom får du två månaders hemförsäkring som en välkomstgåva från oss.