Objektsdetalj

11 513 kr • 76 m2

3 rum och kök

Ort: Malmö

Objektnr.: 6880144-1803

Tillgänglig fr.o.m: 2025-01-01

Byggt: 1974

Publicerad till: 2024-10-11

Våningsplan: 8

Dagar publicerad: 2

Balkong

Bredband tecknas av dig som kund

Cykelställ på gården

Diskmaskin finns

Duschvägg/ar

Fastigheten har postboxar

Glaskeramikhäll

Handdukstork, kostnad för uppvärmning ingår i hyran

Hiss i fastigheten

Hushållsel ingår i hyran

Kabel-TV Ingår i hyran

Kombinerad kyl/frys

Källarförråd

Spisfläkt

Säkerhetsdörr

Tvättpelare

Tvättstuga finns i fastigheten

Beskrivning

Välkommen till Zenithgatan 38 vid Värnhemstorget i Malmö, där denna trivsamma trea på åttonde våningen erbjuder en bekväm och lättillgänglig vardag.

Området kännetecknas av utmärkta bussförbindelser, närhet till skolor och förskolor, samt ett brett utbud av restauranger, butiker och matvaruaffärer. Dessutom ligger både centrumkärnan och centralstationen på kort avstånd, och för bilpendlare finns smidiga anslutningar till motorvägar för enkel åtkomst till resten av regionen.

Planlösning

I bostaden möts du av en ljus och inbjudande atmosfär. Här pryder vacker ekparkett på golven, och ljusa väggar skapar en uppfriskande och rymlig känsla. Det stilrena badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Köket är modernt och välutrustat med gott om förvaringsutrymme och diskmaskin.
Vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för sociala stunder, och härifrån när du den mysiga balkongen som ger en avslappnad miljö för avkoppling. Bostaden erbjuder också två trivsamma sovrum, idealiska för lugn och vila. Hallen har generöst med förvaringsutrymme med garderober och en praktisk klädkammare.
Observera att bilder och planlösning är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Övrigt

Hyran avser 2024 års hyressättning. Värme, vatten, hushållsel och kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband ingår ej. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Om ni önskar att hyra garage i fastigheten, kontakta Aimo Park för priser och lediga platser. Observera att vi endast tar emot intresseanmälningar via hemsidan. Uthyrningspolicy finns på hemsidan. https://heimstaden.com/se/blanketter/uthyrningspolicy/