Objektsdetalj

12 378 kr • 83 m2

3 rum och kök

Ort: Malmö

Objektnr.: 6853123-1501

Tillgänglig fr.o.m: 2024-11-15

Byggt: 1963

Publicerad till: 2024-09-27

Våningsplan: 6

Dagar publicerad: 1

Balkong

Cykelställ på gården

Diskmaskin finns

Dubbel kyl/frys

Duschkabin

Handdukstork, kostnad för uppvärmning ingår i hyran

Hiss i fastigheten

Inbyggnadsugn

Kombinerad tvätt/tork

Mikrovågsugn

Porttelefon

Spisfläkt

Säkerhetsdörr

Beskrivning

Här erbjuder vi en nyrenoverad lägenhet med extra allt

Planlösning

Välkommen till denna charmiga 3-rum och kök lägenhet belägen på våning sex i ett välskött hus från 1963. Med en rymlig boyta på 83 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för bekvämt boende. Lägenheten har en trevlig atmosfär och en praktisk planlösning med generösa rum. Med närhet till allt som Malmö har att erbjuda, är detta ett perfekt hem för den som söker bekvämt och centralt boende. Lägenheten totalrenoveras innan inflyttningen. Genomgående ekparkett på alla golv.
Vita släta väggar.
Det stilrena köket går också i vitt med rostfria maskiner samt diskmaskin och inbyggd micro ugn. Det tilltagna badrummet rymmer dusch samt tvätt pelare.
Balkong i öster med förmiddags sol. Lägg sedan till den fantastiska närservicen i vårt ombyggds köpcenter där du finner all närservice såsom restauranger, mataffär, apotek, konditori, systembolag och mycket annat.
Välkommen hem.

Övrigt

Värme, vatten och kabel-tv från Telias grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband och el ingår ej. Bredband tecknas separat med Telia. Om ni önskar att hyra garage i fastigheter, kontaktar ni info@kronprinsensuthyrning.se för priser och lediga platser. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Observera att vi endast tar emot intresseanmälningar via hemsidan. Bilderna är från en referenslägenhet. Hyran avser 2024 års hyressättning.