Objektsdetalj

9 132 kr • 65 m2

2 rum och kök

Ort: Malmö

Objektnr.: 5305102-1102

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Byggt: 1945

Renoverat: 1975

Våningsplan: 2

Dagar publicerad: 3

Balkong

Duschvägg/ar

Glaskeramikhäll

Källarförråd

Säkerhetsdörr

Tvättstuga finns i fastigheten

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga 2 rum och kök som renoverades 2022, belägen på andra våningen. Två balkonger! Med en storlek på 65 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme. Här kan du njuta av det lugna och pittoreska området i Rostorp samtidigt som du har bekvämt avstånd till Malmös puls och service.

Planlösning

Stig in i hallen med klinkergolv, där en praktisk klädkammare finns intill för smidig förvaring. Köket är stilrent inrett i vitt och utrustat med rostfria maskiner: diskmaskin, mikro, spis med häll, kyl/frys och spiskåpa. Här ligger ett parkettgolv som fortsätter in i det rymliga vardagsrummet, som har utgång till en härlig balkong.
Det generösa sovrummet erbjuder både garderob och klädkammare, samt ytterligare en balkong för avkoppling. Från sovrummet når du det helkaklade duschrummet med tvättställ, handdukstork och dusch. Dessutom finns en separat helkaklad WC intill hallen för extra bekvämlighet.
Observera att interiöra bilder är exempelbilder.

Övrigt

Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) ingår i hyran. El, internet och hemförsäkring tecknas av hyresgäst.
Källarförråd.
Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.
Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på Heimstaden.com Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Rubricerad hyra gäller för 2024.