Objektsdetalj

10 284 kr • 75 m2

2 rum och kök

Ort: Malmö

Objektnr.: 3218112-1302

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Byggt: 1937

Renoverat: 1986

Våningsplan: 4

Dagar publicerad: 3

Källarförråd

Tvättstuga finns i fastigheten

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet som renoverades 2020 med karaktär från 1937 som erbjuder dig 2 rymliga rum och kök på en yta av 75 kvadratmeter. Belägen på 4:e våningen i en välskött fastighet på Trelleborgsgatan 7 B. Här har du en fantastisk möjlighet att bo bekvämt och centralt med närhet till allt Möllevången har att erbjuda. En perfekt hem för den som uppskattar historia och modern bekvämlighet.

Planlösning

Välkommen till en stor genomgående tvåa nära Folkets Park. Lägenheten erbjuder ljusa väggar och parkettgolv i alla rum. Hall med förvaring samt klädkammare. Generöst sovrum. Stort kök med plats för många, utrustat med inbyggnadsugn, spishäll och diskmaskin, allt i rostfritt.
Helkaklat badrum med dusch, duschväggar i glas, handdukstork, wc samt tvättställ med kommod.
Rymligt vardagsrum med utgång till balkong.

Övrigt

Värme, vatten, och kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband och hushållsel ingår ej. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på: https://heimstaden.com/blogg/praktisk-information/uthyrningspolicy/. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.