Objektsdetalj

10 568 kr • 76 m2

3 rum och kök

Ort: Linköping

Objektnr.: 1331100-1301

Tillgänglig fr.o.m: 2024-10-01

Byggt: 1960

Renoverat: 1980

Publicerad till: 2024-07-10

Våningsplan: 3

Dagar publicerad: 3

Balkong

Bredband tecknas av dig som kund

Diskmaskin finns

Dubbel kyl/frys

Duschvägg/ar

Hiss i fastigheten

Hushållsel ingår inte i hyran

Mikrovågsugn

Spis med induktionshäll

Säkerhetsdörr

Tele 2 grundutbud ingår i hyran

Tvättstuga finns i fastigheten

Varmluftsugn finns

Beskrivning

Välkommen till denna mysiga lägenhet som renoverades 2022 och erbjuder en hemtrevlig och modern känsla.

När du kommer in i hallen möts du av en praktisk garderob med skjutdörrar och en stilren hatthylla. Det fina parkettgolvet sträcker sig genom hela lägenheten och skapar en enhetlig känsla. Väggarna är målade i vitt, vilket gör det enkelt att inreda med dina favoritmöbler.

Badrummet är helkaklat och utrustat med en dusch med duschväggar i glas, ett tvättställ med kommod, en spegel med belysning, golvvärme, handdukstork och mysiga spotlights i taket.

Köket är modernt och designat för att vara både stilrent och funktionellt. De vita köksluckorna ger en fräsch och ljus känsla, och diskmaskinen gör städningen enkel. Mikrovågsugnen och glaskeramikhällen med varmluftsugn gör matlagningen till ett nöje. Här vill man verkligen tillbringa tid, oavsett om det är för en snabb vardagsmiddag eller en festlig måltid med vänner.

Från vardagsrummet kliver du ut på balkongen där du kan slappna av och återhämta dig med ny energi.

Gottfridsberg är en oas mitt i staden och har ett härligt läge med promenadavstånd både till Rydskogen i väster och Vallaskogen i söder. I Gottfridsberg har du nära till Gamla Linköping och lekplatsen Lektorshagen med grillplats och boulebanor. På cirka tio minuter med cykel når du centrala Linköping och dess utbud av shopping, restauranger, museum och mycket mer.

Planlösning

Se planlösning.

Övrigt

Avvikelse kan förekomma.

När du bor hos Heimstaden har du tillgång till en öppen kundservice dygnet runt för akuta ärenden. Du har dessutom en fantastisk fastighetsskötare som kommer och hjälper dig om något inte fungerar i lägenheten. Vi erbjuder dessutom dig som nyinflyttad två timmars hjälp inom de första två månaderna för att komma igång i ditt nya hem. Vi kan bland annat hjälpa till med montering av krokar, tavlor, gardinstänger och armaturer. Vi kan också bistå med att byta lampor eller lysrör. Vi hjälper dessutom gärna till med att dra ut kyl, frys och spis så att du kommer åt bakom eller visar hur du byter filter och rengör köksfläkten eller hur brandvarnaren och brandfilten ska användas. Utöver detta bjuder vi dig på två månaders hemförsäkring och rabatt på färg och tapeter hos Happy Homes.