Objektsdetalj

7 139 kr • 52 m2

2 rum och kök

Ort: Karlskrona

Objektnr.: 1326123-1303

Tillgänglig fr.o.m: 2025-01-01

Byggt: 1940

Renoverat: 1959

Publicerad till: 2024-10-09

Våningsplan: 4

Dagar publicerad: 1

Diskmaskin finns

Fastigheten har postboxar

Källarförråd

Säkerhetsdörr

Tele 2 grundutbud ingår i hyran

Tvättstuga finns i fastigheten

Beskrivning

2 rum och kök

Planlösning

Trevligt planerad lägenhet högst upp i huset. Kök med diskmaskin och snygga vita köksluckor. Hel kyl och frys. Fräsch kaklad toalett där det finns möjlighet att installera tvättmaskin. Klinkers i hallen och ekparkett i resterande lägenhet.
Fastigheten ligger belägen på Trossö, i höjd med broförbindelsen mot Stumholmen. Här trivs du som vill bo på bekvämt avstånd från centrum med närhet till badplats och trevliga promenadstråk. Kvarteret Skantze ligger på den östra delen av Trossö. Inom 300 meter finns Stortorget som är Karlskronas största torg där det erbjuds butiker, nöjen, kultur, service och kommunikationer.

Övrigt

Värme, varmvatten ingår i den angivna hyran. Tillkommer kostnad för hushållsel och bredband. Heimstadens hyresgäster har tillgång till ett öppet bredbandsnät byggt med fiber som drivs av iTUX. Frågor om tjänster och utbud: gå in på hemsidan. https://heimstaden.itux.se Där hittar du alla tjänsteleverantörer och deras kontaktuppgifter.
Möjlighet att hyra p-plats på området via separat kö och lediga p-platser publiceras ut via hemsidan. Hyresförhandling inför 2025 pågår.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.