Objektsdetalj

9 832 kr • 103 m2

4 rum och kök

Ort: Sandviken

Objektnr.: 1278100-1003

Tillgänglig fr.o.m: 2025-01-01

Byggt: 1963

Renoverat: 1976

Våningsplan: 0

Dagar publicerad: 2

Balkong

Bredband tecknas av dig som kund

Diskmaskin finns

Hiss i fastigheten

Hushållsel ingår inte i hyran

Vindsförråd

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga fyra på hela 103 m2.

Planlösning

Varmt välkommen att söka denna rymliga 4:a på 103kvm. Rymlig kapprum där en mindre wc finns samt lägenhetens första sovrum. Vidare in i lägenheten möts du av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i form av garderober. Badrummet är helkaklat med badkar. Ljust vardagsrum som tar dig vidare till matplatsen med utgång till balkongen. Köket är utrustad med diskmaskin. Mellan sovrum 2 och 3 finns en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har tapetserade väggar med golvmatta i samtliga rum och parkettgolv i vardagsrum. Det är godkänt för ommålning i sovrum 2.

I månadshyran ingår det värme, vatten samt digitalt TV-utbud via Tele2. Bredband tecknas via Sandnet, ingår ej i hyran. Tvättstuga finns i källaren och förråd på vinden. Möjlighet att hyra parkering-/garageplats finns, separat kö.

Övrigt

Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på: https://heimstaden.com/uthyrningspolicy. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.