Objektsdetalj

6 284 kr • 60 m2

2 rum och kök

Ort: Linköping

Objektnr.: 1176120-1102

Tillgänglig fr.o.m: 2024-09-01

Byggt: 1964

Renoverat: 1974

Våningsplan: 2

Dagar publicerad: 3

Bredband tecknas av dig som kund

Hushållsel ingår inte i hyran

Kombinerad kyl/frys

Spisfläkt

Tele 2 grundutbud ingår i hyran

Tvättstuga finns i fastigheten

Beskrivning

Vi erbjuder nu en 2 rum och kök.

Nu har du chansen att flytta in i denna underbara och ljusa tvårumslägenhet med kök i charmiga Berga. Från det inbjudande vardagsrummet kliver du ut på en rymlig balkong med härligt söderläge, perfekt för att njuta av solen hela dagen.

Det helkaklade badrummet erbjuder en känsla av komfort och har nödvändiga faciliteter, inklusive toalett, handfat och en dusch. Sovrummet är stort och luftigt, med gott om garderobsutrymme och plats för en dubbelsäng, en idealisk plats för avkoppling efter en lång dag.

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få ge dig nycklarna till ditt nya hem!

Planlösning

Bor du i Berga har du nära till stora sammanhängande grönområden med gång och cykelstråk. Längs Tinnerbäcken, som rinner genom stadsdelen, finns stora friytor för promenad, lek och rekreation. Du har även nära till Vidingsjö motionscentrum.

Berga centrum finner du många bekvämligheter och service, med tillgång till vårdcentral, barnavårdscentral och folktandvård. Här finns även ett brett utbud av affärer, inklusive livsmedelsbutiker, apotek, pizzerior och frisörsalonger.
Med utmärkta bussförbindelser i närheten är det smidigt att ta sig till Linköpings city och utforska allt som staden har att erbjuda.

Övrigt

I hyran ingår det värme och vatten.
Observera att avvikelse kan förekomma.
Möjlighet till att hyra parkering finns i området.