Objektsdetalj

8 331 kr • 72 m2

3 rum och kök

Ort: Vetlanda

Objektnr.: 8345121-1103

Tillgänglig fr.o.m: Nu

Byggt: 1965

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 158

Balkong

Cykelförråd i källarutrymme

Diskmaskin finns

Duschvägg/ar

Fiberanslutning finns

Källarförråd

Spis med häll

Spisfläkt

Säkerhetsdörr

Tvättstuga finns i fastigheten

Varmluftsugn finns

Beskrivning

Trea med nytt badrum och kök.

Planlösning

Välkommen till denna trivsamma lägenhet belägen på Lasarettsgatan 37 i Vetlanda. Lägenheten erbjuder tre välplanerade rum och kök med en storlek på 73 kvadratmeter. På andra våningen erbjuder denna lägenhet en bekväm och praktisk boendemiljö. Lägenheten är renoverad och har ett nytt kök, nya vitvaror och diskmaskin. Badrummet har kakel/klinker, duschväggar, kommod och handdukstork. Rummen är målade ljusa, parkett ligger på golven. En ljus och trivsam bostad med goda förvaringsmöjligheter och trevlig utsikt.
Här trivs ni som vill bo i ett barnvänligt område med en lekplats på gården och nära till strövområden. Carport finns att hyra till bilen, parkeringsplatserna är fria.
Välkommen med din intresseanmälan!

Övrigt

Värme, varmvatten och Tele2 grundutbud för tv ingår. Hushållsel och bredbandskostnader tillkommer och tecknas av hyresgästen. Heimstadens hyresgäster har tillgång till ett öppet bredbandsnät som drivs av iTUX. Frågor om tjänster och utbud: heimstaden.itux.se. Där hittar du alla tjänsteleverantörer och deras kontaktuppgifter.