Objektsdetalj

10 450 kr • 77 m2

3 rum och kök

Ort: Forsheda

Objektnr.: 8007115-1001

Tillgänglig fr.o.m: 2025-01-01

Byggt: 1954

Renoverat: 2008

Publicerad till: 2024-10-06

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 6

Balkong

Bredband tecknas av dig som kund

Diskmaskin finns

Duschvägg/ar

Golvvärme ad/WC, kostn för uppvärmning ingår ej

Gårdsförråd

Handdukstork, kostnad för uppvärmning ingår inte

Kombinerad kyl/frys

Lägenheten är utrustad med TM/TT

Mikrovågsugn

Sappas TV-baspaket ingår i hyran

Säkerhetsdörr

Beskrivning

Utforska denna charmiga 3 rum och kök-lägenhet belägen i centrala Forsheda. Med en rymlig storlek på 77 kvadratmeter och belägen på andra våningen med egen entré erbjuder denna lägenhet en bekväm och lättillgänglig livsstil. Njut av lugnet i området med närhet till naturen. Idealiskt för den som söker ett hem med modern komfort.

Planlösning

Välkommen till en inbjudande 3-rumslägenhet, totalrenoverad 2023.
Köket är inrett med vita köksluckor från HTH och bänkskivor i kompositsten, kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och micro.
Säkerhetsdörr in till lägenheten. Hela lägenheten har målade vita väggar vilket ger ett ljust intryck och lätt att möblera mot. Du möts av klinker i den rymliga entrén och resten av lägenheten har ekparkett. Centralt i lägenhet finns det helkaklade badrummet med elektrisk komfortgolvvärme, duschdörrar, handdukstork, tvättställ med kommod, spegel med led-belysning, spotlights i taket, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå TM/TT finns en praktiskt arbetsbänk. Mitt emot badrummet finns ett rymligt förråd/klädkammare.

Övrigt

Lägenheten är belägen på Parkvägen, mitt i trivsamma Forsheda, med närhet till det man kan tänkas behöva. Buss- och tågstationer, matbutik, skolor.
Rejäl gräsyta runt fastigheterna som är fri att nyttja.
Parkering finns i mån av plats.

Lägenheten har egen varmvattenberedare. Hyresvärden svarar för underhåll och reparationer medan hyresgästen svarar för driftskostnader via sin elräkning