Objektsdetalj

10 026 kr • 88 m2

3 rum och kök

Ort: Värnamo

Objektnr.: 8001121-1202

Tillgänglig fr.o.m: 2025-01-01

Byggt: 1993

Publicerad till: 2024-10-08

Våningsplan: 2

Dagar publicerad: 5

Balkong

Bastu i gemensamhetsutrymme

Bredband tecknas av dig som kund

Duschvägg/ar

Golvvärme ad/WC, kostn för uppvärmning ingår ej

Handdukstork, kostnad för uppvärmning ingår inte

Hushållsel ingår inte i hyran

Källarförråd

Sappas TV-baspaket ingår i hyran

Säkerhetsdörr

Tvättstuga finns i fastigheten

Beskrivning

Välkommen till denna mysiga lägenhet belägen på populära Pelikanen i hjärtat av Värnamo. Med tre rum och kök erbjuder denna 88 kvadratmeter stora bostad generösa ytor för att trivas och leva bekvämt. Med närhet till både stadens puls och lugnet i omgivande natur blir detta perfekt boende för den som söker en harmonisk och praktisk livsstil. Välkommen hem!

Planlösning

En lägenhet med ett kök som har bra arbetsytor och diskmaskin. Balkongen når du från köket och är ut mot en härlig innergård.
Stort rymligt badrum samt ljusa trevliga rum.
Vid inflytt kommer denna lägenhet genomgått vissa standardförbättringar. Köket är nyrenoverat med vita köksluckor och bänkskivor.
Hela lägenheten har nymålade vita väggar vilket ger ett ljust intryck och lätt att möblera mot. I vardagsrummet byter man golv. Badrummet har totalrenoverats och har både kakel och klinker med elektrisk golvvärme. Duschdörrar, handdukstork, tvättställ med kommod, spegel med ledbelysning och spotlights i taket.

Övrigt

Lägenheten är belägen mitt i centrum med närheten till det mesta du kan tänka dig. I hyran ingår värme och varmvatten. Läs igenom vår uthyrningspolicy innan du anmäler ditt intresse: heimstaden.com/uthyrningspolicy