Objektsdetalj

11 546 kr • 66 m2

3 rum och kök

Ort: Skellefteå

Objektnr.: 2870100-1007

Tillgänglig fr.o.m: 2024-11-01

Tillträde: 2025-01-01

Byggt: 2021

Våningsplan: 0

Dagar publicerad: 2

Diskmaskin finns

Duschvägg/ar

Fiberanslutning finns

Förråd i anslutning till lägenheten

Handdukstork, kostnad för uppvärmning ingår i hyran

Hushållsel ingår inte i hyran

IMD - Individuellmätning & debitering Individuellmätning El, Kall- & Varmvatten

Individuellmätning Kall- & Varmvatten

Internet ingår inte i hyran, debiteras som tillägg på hyran

Kabel-TV Ingår i hyran

Lägenheten är utrustad med TM/TT

Mikrovågsugn

Spis med induktionshäll

Spisfläkt

Säkerhetsdörr

Terass/altan

Tvättmaskin

Tvättstuga finns i angränsande fastighet

Varmluftsugn finns

Beskrivning

Välkommen till Skiftesgatan på Anderstorp. Här bor ni i ett trivsamt område där Heimstaden erbjuder 226 hyresrätter i varierade storlekar. I närområdet finns fina lekplatser, idrottsplats, förskola, skola, elljusspår och bra bussförbindelse och cykelavstånd in till Centrala Skellefteå. Ca 1km promenadavstånd till Handelsområde med flera matvarubutiker, möbelbutiker etc.  

 

På området har Heimstaden tillsammans med Riksbyggen en samfällighet där man som boende har tillgång till fyra tvättstugor på (udda sidan) och 4 tvättstugor på jämna sidan. Kvarterslokal finns att hyra på Skiftesgatan 30. P-plats med stolpe, kallgarage och ladd stolpe för elbil. (kösystem) Separat avtal tecknas för en parkering.

Planlösning

En välplanerad och trivsam lägenhet om ca 66 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök i markplan på Skiftesgatan. I denna nyproducerade lägenhet med genomgående ljus färgsättning och ekparkett i samtliga rum är det lätt att få heimlängtan! Vi har gjort det bekvämt för er genom att utrusta köket med diskmaskin och mikro, det helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare, duschväggar i glas och handdukstork. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till många härliga middagar med vänner och familj.
Till lägenheten hör även ett förråd i nära anslutning på ca 2 till 3 kvm.
Dessutom erbjuds två generösa uteplatser med utrymme för en matgrupp på den större.
I närheten finner ni även vårdcentral, apotek, handel, skola, förskola och lekparker samt bussförbindelser till centrum. Runt Anderstorp finns härliga promedstråk och fina elljusspår.
För dig som har bil finns det möjlighet att hyra parkeringsplats i närheten. Ansökan om detta görs separat.

Övrigt

Varm- och kallvatten mäts och debiteras som tillägg på grundhyran varje månad. Detta gör att du som hyresgäst endast betalar för den faktiska förbrukningen. Hushållselen ingår inte i hyran.
Fastigheten är ansluten till ViaEuropas snabba fibernät där du som kund mot en kostnad tecknar avtal med någon av leverantörerna på Heimstadens tjänsteportal för internet.
Sappas grundutbud på tv-kanaler ingår i hyran.