Objektsdetalj

6 995 kr • 44 m2

2 rum och kök

Ort: Helsingborg

Objektnr.: 1284110-1411

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Byggt: 2018

Våningsplan: 4

Dagar publicerad: 1

Balkong

Diskmaskin finns

Duschstång

Hiss i fastigheten

Kabel-TV ingår ej i hyran

Kombinerad kyl/frys

Källarförråd

Lägenheten är utrustad med TM/TT

Miljöbyggnad Silver

Porttelefon

Spis med häll

Säkerhetsdörr

Beskrivning

Nykundserbjudande för dig som tecknar ett kontrakt på en lägenhet. Hyran som uppges i annonsen är inklusive rabatt.

Välkommen högst upp i huset på våning 5 till en ljus och trevlig tvåa med balkong i västerläge!

I kvarteret Bryggeriet finns fyra hus. Varje hus har en egen innergård med plats för sociala möten. I tre av husen finns det garage under husen som du enkelt tar dig till via hissen i ditt trapphus. I anslutning till varje hus finns det cykelrum.

Planlösning

Den välplanerade layouten inkluderar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt stora fönster som släpper in optimalt med ljus.
Hallen är rymlig och erbjuder generöst med förvaringsmöjligheter, inklusive två garderober, ett städskåp, avhängning för ytterkläder samt klädkammare. Precis intill hallen ligger sovrummet, även här finns gott om plats för klädförvaring och ett linneskåp. I hjärtat av bostaden hittar du ett rymligt badrum med dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är helkaklat i vitt och har ett mörkt klinkergolv. Köket är stilrent och vitt, och i ett med vardagsrummet. I köket finns spis med häll/ugn, diskmaskin, kyl/frys samt en spiskåpa. Från kök/vardagsrum har du tillgång till en generös balkong i västerläge.

Övrigt

Värme, vatten och kabel-tv (Tele2 basutbud) ingår i hyran. Hushållsel, bredband (öppet bredbandsnät via iTUX) och hemförsäkring tecknas av hyresgästen själv.
Garage finns att hyra för 800 kr/månad.
Hiss från markplan.