Objektsdetalj

6 888 kr • 32 m2

1 rum och kök

Ort: Linköping

Objektnr.: 1230100-1002

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Byggt: 2018

Våningsplan: 0

Dagar publicerad: 3

Bottenvåning/markplan

Bredband tecknas av dig som kund

Duschstång

Fastigheten har postboxar

Hiss i fastigheten

Hushållsel ingår i hyran

Kombinerad tvätt/tork

Spis med häll

Säkerhetsdörr

Tele 2 grundutbud ingår i hyran

Varmluftsugn finns

Vindsförråd

Beskrivning

I hjärtat av Vallastaden finner du denna kvadratsmart enrummare. De ljusa väggarna och det eleganta parkettgolvet, i kombination med den öppna planlösningen, skapar en ljus och luftig atmosfär som inspirerar till kreativ inredning.

Det helkaklade badrummet är både elegant och praktiskt, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som gör vardagen enklare.

Vallastaden är en ung och unik stadsdel i västra Linköping, endast ett stenkast ifrån Linköpings Universitet. Här kan du njuta av gröna skogspromenader, fantastisk arkitektur och mysiga rastplatser med bryggor längst med Smedstadsbäcken. Vallastaden erbjuder alltifrån kvarterskrog, vinbar och kafé till auto-mat, grab and go store och frisör. I stadsdelen finns förskola, skola, anpassad grundskola och äldreboende. Med några minuters promenad tar du dig till Djurgården där en stor matbutik väntar.

Planlösning

Avvikelse kan förekomma på planritningen och text.

Övrigt

I din hyra ingår hushållsel, värme och vatten.

Som en uppskattad del av gemenskapen i Vallastaden får du exklusiv tillgång till Volvo on Demand. Detta medlemskap ger dig möjlighet att hyra en bil närhelst när du behöver den.

Utöver detta får du även tillgång till gemenskapshuset “Integralen”. I detta hus finns två övernattningsrum med eget badrum och en samlingslokal samt en växthusdel med odlingar, lekhörna, bordtennis och sittplatser.

Som hyresgäst hos oss på Heimsatden får du tillgång till vår kundservice dygnet runt, vilket innebär att du alltid kan nå oss för akuta ärenden. Vi har även en dedikerad fastighetsskötare till hands för att snabbt och effektivt lösa eventuella problem som kan uppstå i din lägenhet. Som en extra förmån erbjuder vi dig två månaders gratis hemförsäkring.