Objektsdetalj

10 030 kr • 73 m2

3 rum och kök

Ort: Katrineholm

Objektnr.: 0202162-1201

Tillgänglig fr.o.m: 2024-11-02

Tillträde: 2024-12-01

Byggt: 1963

Renoverat: 1963

Våningsplan: 3

Dagar publicerad: 21

Balkong

Bredband tecknas av dig som kund

Diskmaskin finns

Dubbel kyl/frys

Duschvägg/ar

Golvvärme Badrum, kostnad för uppvärmning ingår ej

Handdukstork, kostnad för uppvärmning ingår inte

Kombinerad tvätt/tork

Mikrovågsugn

Spis med induktionshäll

Säkerhetsdörr

Tvättstuga finns i fastigheten

Varmluftsugn finns

Vindsförråd

Beskrivning

Tillgänglig omgående!
Just nu erbjuder vi nya hyresgäster 2000:- i rabatt på angiven hyra de första 2 åren ni bor hos oss! Är du intresserad av visning maila: sofia.ljungberg@heimstaden.com

Planlösning

Välkommen till denna stilrena och hemtrevliga lägenhet på 3 rum och kök med balkong som har morgonsol! Hela lägenheten är renoverad och har ljusa väggar och ekparkett i torra utrymmen. Hallen erbjuder en stor garderob med skjutdörrar och plats för avhängning av ytterkläder. Köket har dubbel kyl och frys, varmluftsugn, mikro och diskmaskin. Badrummet har helkaklade väggar, klinkergolv med värmeslingor, duschväggar i glas, handdukstork och kombinerad tvätt och torkmaskin. Vardagsrummet är rymligt och ger möjlighet för både soffa och matplats från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen med morgonsol och utsikt över bakgråden. Bakgråden i anslutning till fastigheten har en lekplats och erbjuder gott om utrymmet för lek och aktivitet.

Lägenhetens läge är perfekt för den som vill ha "nära till allt". Här finns butiker, restauranger och resecentrum på promenadavstånd. Du når även stadsparken inom några få minuters promenad där du kan njuta av god mat, underhållning och fina omgivningar.

Inflyttning sker enligt överenskommelse och till viss mån kan anpassa oss efter din uppsägningstid. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

I hyran ingår grundutbud av Tele2's tv-kanaler, värme, kall- och varmvatten.
Bredband tecknas hos Telenor eller Tele2. Fastigheten är ansluten till fiber. Nätverksuttag finns i lägenheten. Separat intresseanmälan till parkeringsplats och garage.